Hvem er vi?

Vi er uddannet som fysioterapeut og har efteruddannet os som manuelle terapeuter

Michael Cohrt:

Jeg er født i 1958. Jeg er gift med Signe Pedersen og vi har fire voksne børn og et plejebarn, samt 10 børnebørn.  Vi har altid været en tæt knyttet familie og de har altid støttet mig i min drøm om at blive bedre til det arbejde jeg udfører, også når det har betydet, at jeg har måttet være fraværende i perioder, når jeg har gennemført kurser og uddannelse. Jeg har i 30 år arbejdet som behandler, først som fysioterapeut og kinesiolog og siden som osteopat. Jeg har haft en fysioterapi klinik i Nykøbing Sjælland fra 1985 til 1998, og siden arbejdet som osteopat i mit hjem ved Lumsås.

Kurser og uddannelser jeg har taget.

 • 1981: Startet på Fysioterapeutskolen i København.
 • 1983: Kursus i klassisk tysk bindevævsmassage, ad modem Lippe.
 • Kursus i zoneterapi, startet kursusrække i kinesiologi hos Vibeke Rasmussen i Jyderup.
 • 1984: Arbejde i fritiden hos fysioterapeut og kinesiolog Vibeke Rasmussen
 • 1985: Autoriseret som fysioterapeut. Kurser i fokuseringsteknikker (psykoterapi). Afsluttet kurser i

kinesiologi hos Vibeke Rasmussen. Startet egen klinik i Nykøbing Sj.

 • 1986: Kurser i allergi/homøopati ved homøopat Per Boesen.
 • 1990: Kursus i kraniosakralterapi ved Stanley Rosenberg.
 • 1994: 100 timers basiskursus i applied kinesiology i ICAK´s regi (International college of applied kinesiology)
 • 1995: Yderligere 100 timers kursus i AK.
 • 1996: Starter uddannelse i osteopati ved International Academy of Osteopathy i Belgien (www.IAO.be)Udannelsen omfatter 1400 timer.
 • 1999: Arbejdet som osteopat.
 • Jeg har i de sidste par år arbejdet på at udvikle alle disse uddannelser til et system, som jeg kalder systemisk manuel terapi. Det er det mine medarbejdere bliver uddannet i så de kan få deres fysioterapi og osteopat uddannelser til at hænge sammen. De bliver også uddannet i funktionel kinesiologi og kraniosakral terapi, samt min form for børnebehandling.

 

Sandra Faxøe:

Jeg bor sammen men min mand og dreng ved Egebjerg. Jeg har altid interesseret mig for bevægeapparatet og har udover mit arbejde som fysioterapeut og osteopat også undervisningskompetencer inden for gymnastik og dans; her både børn & unge, juniore, primært voksen hold for semieliten, samt basal gymnastik og bevægelse. Jeg har bl.a. afholdt DGI kurser, med babath bolde og massage kurser, samt gymnastiktræf og stævner og har selv været aktiv på semielite plan for æstetisk rytme og spring/rytme konkurrence gymnastik

Kurser og uddannelse.

–          Uddannet fysioterapeut fra fysioterapeutskolen i København professionshøjskolen metropol.

–          Arbejdet på privat fysioterapi klinik

–          Arbejde for Kaiser Sport & ortopædi med løbestilanalyser, guidet genoptræning, løbeskadeproblematiker, samt arbejdede tæt sammen med bandagisten med test og guidning af fodtøj og løbesko.

–          Arbejdet i børnehave med ansvar for fysisk træning/tons og tummel/motorik samt almen aktivering af børnene.

–          Tilknyttet Parker instituttets bevægelseslaboratorie, først som hjælper på pilotprojekt om knæets kinetik i forbindelse med gangcyklus og senere bachelorprojekt.

–          Uddannelse som osteopat påbegyndt 2011

–          Upledger Craniosacral I+II

–          Undervisning i basal kinesiologi hos Michael Cohrt som bl.a. inkluderer fødevaretestning, reaktiv muskeltest og test for spænding i rygmarv.

–          Undervist af Michael Cohrt i 1 år inden jeg begyndte arbejde her på klinikken.

 

Nynne Cohrt er vores sekretær. Det er hende du vil møde på kontoret og i telefonen og Viggo vores klinikhund vil du også kunne møde de fleste dage på klinikken.

Tag kontakt og bestil en tid her